Pvc stavbno pohištvo, pvc okna in pvc vhodna vrata

Zanesljivo nameščanje novih oken in vrat lahko zmanjša količino energentov, potrebnih za ogrevanje vašega doma, zato izbirajte le izkušene mojstre.

Odločitev za PVC okna in vrata lahko zmanjša vpliv vašega stanovanja na zunanje okolje in zmanjša količino energije, potrebno za gretje in hlajenje vašega doma.

Ko se odločite za proizvajalca menjave pvc oken, je potrebno pripraviti teren za samo menjavo. Če ste v stanovanju, naprimer v pritličju večjih težav ne bi smelo biti. Stara okna lahko samo odstranite, čeprav s tem ne boste prihranili, saj je to ponavadi všteto v samo ceno zamenjave oken. Je pa dobro, da izberete tudi možnost deponirati oz reciklaže starih oken, ker vas vsakršno pospravljanje in odvažanje na deponijo stane.

Pvc okna ter PVC vrata za blok

PVC okna naj bi ustrezala EU in domačim standardom kakovosti, zato bodite prepričani, da res izberete zanesljivega proizvajalca, ki bo poskrbel za kvaliteto in dobro izvedbo. S premišljeno izbranimi PVC okni bo vaš pogled v svet lepši, poleg tega pa boste prihranili čas in trud, saj vas bodo nova okna razvajala s privlačnim videzom, kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Stavbno pohištvo sestavlja Pvc okna, Pvc vrata, balkonska vrata, vhodna vrata, senčila, rolete, žaluzije, … Zanesljivo stavbno pohištvo lahko zagotovi velike prihranke pri ogrevanju. Z novimi PVC okni in vrati je takšno ogrevanje cenejše.

Plastična okna - najugodnejša izbira

PVC okna in vrata so eden najpomembnejših elementov objekta, saj ščitijo pred zunanjimi vplivi in nenadnimi vremenskimi spremembami. Okna pripomorejo k estetskemu videzu stavbe in prispevajo k njegovi funkcionalnosti. Pri gradnji objekta je zelo pomembno, da izberemo kakovostna okna, saj bomo le tako dosegli optimalno funkcionalnost prostora.

Plastična okna so izmed pomembnejših odkritij zadnjih let, saj zagotavljajo veliko praktičnost, njihova glavna prednost pa je ugodna cena. PVC okna so nezahtevna za vgradnjo in obdelavo, zato so ne glede na tip objekta prava izbira. Plastična so izredno odporna proti škodljivim vremenskim vplivom, zato vam nudijo optimalno in najbolj varno zaščito. Poleg običajnih oblik so po navadi na voljo tudi druge atraktivne oblike oken in vrat, prav tako pa lahko izbirate med široko paleto različnih barv. PVC okna odlikujeta tudi trdnost in stabilnost, saj so profili lahko dodatno ojačani in izdelani iz najbolj kvalitetnih materialov.

Plastična ali lesena okna in vrata

Pomemben aspekt je, ki ga je dobro upoštevati pri zbiranju oken in vrat, je, kako bodo nova pvc okna vplivala na energijske vrednosti hiše oz stanovanja. Upoštevati je potrebno vrsto materiala in področje, v katerem živite. Na primer, višino vlažnosti in temperature, podnebja, ki se spreminja, ipd. Pri lesenih oknih je zelo pomembna energetska učinkovitost in izolativnost. Izolacijo je mogoče izboljšati z vključitvijo plina argona med stekla, z uporabo dvojne plošče za okna, ali celo trojne zasteklitve in z uporabo dvojne glazure na oknih. To pomaga zmanjševati količino toplote, ki prehaja skozi okno.

Zamenjava pvc okna in vrat z inovativnimi možnostmi lahko pomaga občutno zniževati strošek ogrevanja. Slaba okna so eden od največjih virov toplotne izgube, zaradi nizke izolacijske sposobnosti in visokih stopenj uhajanja toplote. Z namestitvijo energetsko varčnih oken lahko prihranite od 30 do 50 odstotkov energije, ki jo porabite za ogrevanje doma.

<< Domov