WWW

Spletna stran

Vzdrževanje in CMS

Celoten postopek oblikovanja internetnih strani ne zajema zgolj enega programerja. V sistem so vključeni vsi, od tekstopisca, strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani, mojstra za css in html, grafičnega oblikovalca ter komercialista. Seveda na koncu še administratorja, ki vaše internetne strani pravilno namesti na internet serverje. V primeru, da manjka le en od vseh napisanih členov v zapleteni verigi ljudi, ki se ukvarjajo z novo internetno stranjo, je končni rezultat vprašljiv.

Zaradi današnjega hitrega tempa je zelo pomembno, da bo obiskovalcu, ki vaše spletno stran pogleda, takoj jasno, kaj je vaša dejavnost in kaj mu želite sporočiti. Več kot pomembno je, da ga profesionalna vsebina in podoba spletnih strani pritegneta v nadaljnje brskanje ostalih podstrani. Prav tako morajo biti na zelo vidnem mestu poudarjeni pomembni podatki in vsebine ter pri roki spletne povezave za nadaljnje branje in enostavno vzpostavitev kontakta z vami. Že v sami grafični podobi je torej pomembno upoštevati enostavnost iskanja osnovnih in odpravo odvečnega klikanja, kar se bo odražalo v zadovoljstvu vaše bodoče stranke, ki se bo na koristne spletne strani rada vračala.

Izdelava vaših spletnih strani

Oblikovanje internet strani je korak, ki sledi vašemu strinjanju z originalno grafično podobo vaših novih spletnih strani. Najbolj pomemben del celotnega postopka oblikovanja spletnih strani je gotovo postopek programiranja html kode vaše spletne strani. Z uporabo sodobnih standardov XHTML, W3C in CSS ter s pomočjo naših velikih izkušenj pri izdelavi spletnih strani, h programiranju pristopimo celovito.

Izdelava internetnih strani

Izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem spletnih vsebin je ponujena predvsem uporabnikom, ki hočejo sami, po svoji želji, opravljati tekoče spremembe na lastnih spletnih straneh. Prav tako je CMS zelo primeren za spletna mesta, kjer se spremembe informacij dogajajo pogosto in se morajo te spremembe na spletu odražati takoj. Učinkovita optimizacija spletnih strani je zelo pomembna za občutno povečanje obiska vsakih spletnih strani. Le pravilno najdene ključne fraze vam lahko ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo stran z iskalnikov so daleč najbolj dobičkonosen obisk internet strani, kot dodana vrednost, pa je ta obisk tudi popolnoma brezplačen. Že v prvi fazi postopka izdelave spletnih strani imamo v mislih razporeditev ključnih besednih zvez, ki so značilne vašo dejavnost. Na koncu procesa programiranja pa v sodelovanju s stranko in z uporabo naših orodij ter našega znanja, naredimo še končno optimizacijo spletnih strani za skrbno izbrane ključne fraze. Začetna poteza izdelava spletnih strani projekta je določitev vašega spletnega naslova oz. domene. Ko se dogovorimo o izvedbi izdelave internetnih strani vam najprej svetujemo kako najbolje izbrati internetno domeno. S strankinim tesnim sodelovanjem ter ob upoštevanju naziva vašega podjetja, področja dejavnosti s katero se vaša firma ukvarja, skupaj izberemo najugodnejši spletni naslov.

Postopek izdelovanja strani

Zadnja faza celotnega postopka grafičnega oblikovanja, postavitve in optimizacije spletnih strani, je vpis internetnih strani v internetne imenike in iskalnike. Pravilna prijava izdelanih strani je vkalkulirana v strošek celotne izdelave internetnih strani. Po zaključku projekta izdelave spletnih strani in po potrditvi naročnika, da je s končno izvedbo projekta popolnoma zadovoljen, izdelane spletne strani kvalitetno prijavimo v vse najboljše domače in svetovne spletne imenike. oziroma spletni marketing je dejansko najbolj učinkovit način promocije storitev, izdelkov, podjetja ali dejavnosti. Eden izmed glavnih razlogov je predvsem ta, da je spletno oglaševanje cenovno najugodnejše, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, tisk ali televizija. Stroški spletnega oglaševanja so odvisni od več dejavnikov, najpomembnejši pa sta 2. Prvi dejavnik je razmerje med številom prikazov vašega spletnega oglasa in izmerjenim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi dejavnik pa je število tistih spletnih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš internetni oglas in nato naredili željeno potezo (nakup, vpis podatkov, ...). Dejanski rezultati internetnega marketinga so zelo enostavno merljivi, kar vam zagotavlja hiter vpogled v učinkovitost trenutnega oglaševanja, obenem pa vam daje možnost hitre prilagoditve parametrov, ki nato dajo še večjo učinkovitost tega oglaševanja. Zanesljiva izdelava internet strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Samo pravilno najdene ključne besede vam prinesejo ciljne kupce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo spletno stran z iskalnikov so zanesljivo najbolj dobičkonosen obisk spletnih strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma zastonj. Predloga originalne grafične podobe, ki vam jo pošljemo v predogled, vsebuje kompletno postavitev spletnih strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Grafična podoba nakazuje tudi celoten izgled naslovne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe spletnih strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo z izdelavo vaših strani.

<< Domov